Izradili smo web stranicu za udruga Robinia

r

Oduvijek Vas je zanimalo je li potok nedaleko kojeg svaki dan prolazite nečiji dom? Znate da unutra ima života ili ga je bilo? Zanimaju Vas invazivne vrste i njihov utjecaj na naš okoliš, zdravlje i gospodarstvo?

Mi smo Udruga Robinia, neprofitna organizacija s ciljem djelovanja na području zaštite okoliša i prirode provedbom istraživanja flore, faune i staništa, ali i edukacijom te povezivanjem i suradnjom s drugim sličnim organizacijama u Republici Hrvatskoj i svijetu.

Do sada smo provodile kartiranja divljih odlagališta otpada, istraživanja slatkovodnih rakova u raznim vodotocima na području Istarske i Krapinsko-zagorske županije, sudjelovale u izradi planova upravljanja područjima ekološke mreže, a rado bismo nastavile i proširile suradnju na istim ili bliskim područjima!

Informacije o Udruzi dostupne su putem sljedeće poveznice, a pozivamo Vas da nas pratite i na našem Instagram profilu. Svaki petak (a povremeno i kroz tjedan) očekuju Vas sočne vijesti iz svijeta invazivaca, značajni dani i ostale novosti iz područja zaštite prirode.

Prijavite se na newsletter

Prijavite se na besplatni newsletter. Šaljemo vam isključivo koristan sadržaj.

Možda će vas zanimati