Izradili smo web stranicu za udrugu Robinia

Oduvijek Vas je zanimalo je li potok nedaleko kojeg svaki dan prolazite nečiji dom? Znate da unutra ima života ili ga je bilo? Zanimaju Vas invazivne vrste i njihov utjecaj na naš okoliš, zdravlje i gospodarstvo?

Mi smo Udruga Robinia, neprofitna organizacija s ciljem djelovanja na području zaštite okoliša i prirode provedbom istraživanja flore, faune i staništa, ali i edukacijom te povezivanjem i suradnjom s drugim sličnim organizacijama u Republici Hrvatskoj i svijetu.

Do sada smo provodile kartiranja divljih odlagališta otpada, istraživanja slatkovodnih rakova u raznim vodotocima na području Istarske i Krapinsko-zagorske županije, sudjelovale u izradi planova upravljanja područjima ekološke mreže, a rado bismo nastavile i proširile suradnju na istim ili bliskim područjima!

Informacije o Udruzi dostupne su putem sljedeće poveznice, a pozivamo Vas da nas pratite i na našem Instagram profilu. Svaki petak (a povremeno i kroz tjedan) očekuju Vas sočne vijesti iz svijeta invazivaca, značajni dani i ostale novosti iz područja zaštite prirode.