Nova usluga: Izrada i upravljanje poslovnim blogom

09. 6. 2017.

Ova nova usluga je namijenjena svima, prvenstveno poduzetnicima koji žele povećati online vidljivost i iskoristiti ciljani promet koji će na kraju rezultirati povećanjem prodaje.

Poslovni blog donosi uspjeh!

Dokazano je da su poslovni blogovi vrlo su važni za dugogodišnji uspjeh mnogih tvrtki kako svjetskih tako i domaćih. Poslovni blog je cjenovno prihvatljiv, razvija odnos povjerenja, stručnosti i vjerodostojnosti između vaše tvrtke i krajnjeg kupca. Kupci doživljavaju vaše poslovanje pristupačnije i otvorenije, oni vam vjeruju. Ne rijetko je upravo blog generator posjetitelja i samim time centar prodaje vaših usluga ili proizvoda. Za učinkovito pokretanje i održavanje bloga u poslovne svrhe potrebno je iskustvo, znanje, vrijeme i istraživanje.

Što je poslovni blog?

Poslovni blog je pametan i učinkovit prodajni kanal koji vam pomaže u izgradnji lojalnosti kupaca i online prodaje putem izvrsnog relevantnog sadržaja. Možete biti sigurni da ćemo dati sve od sebe kako bismo vam pomogli od početka do kraja u svim aspektima pokretanja i održavanja vašeg poslovnog bloga. Na kraju krajeva i sami smo uspjeli održati i razviti svoje poslovanje upravo ogromnim dijelom zahvaljujući poslovnom blogu.

Informacije i narudžba na linku: Izrada i upravljanje poslovnim blogom