Redizajn i održavanje Vaših web stranica

odrzavanje-redizajn-web-stranica

Redizajn web stranica

Pod pojmom redizajn prvenstveno podrazumijevamo izradu novog, modernog i kvalitetnijeg dizajna za za postojeću Internet stranicu. Svrha redizajna je unaprijediti i modernizirati stranicu ali ne samo vizualno nego je potrebno razmišljati o raznim konceptima kako poboljšati samu funkcionalnost Internet stranice.

Probajte odgovoriti na par pitanja koja slijede:

– Vaše Internet stranice pregazilo je vrijeme?
– Tri paragrafa teksta zauzimaju 500 linija koda?
– Konačno ne želite više vidjeti tablice u svom kodu?
– Stranica je zastarjela, evo idući mjesec ćemo je popraviti?
– Dali imate Internet stranicu koja nije ispunila očekivano?

Vaš odgovor u većini slučajeva je pozitivan? Pravo je vrijeme za redizajn Internet stranice.

Činjenica koju nitko ne može osporiti je ta da je bolje ne imati web stranicu nego imati stranicu koja “tjera” ljude i zapravo ne služi svrsi. Vrlo je lako moguće da će loša i zastarjela web stranica napraviti više štete nego koristi, jer što će potencijalni klijenti misliti o vama i vašem poslovanju ako pogledaju stranicu u potrazi za informacijom koju kao prvo ne mogu lako naći a ako drugo stranica koja im je pred očima djeluje amaterski i raspada.

Prvi dojam kod potencijalnog klijenta biti će negativan i on će vjerojatno otići potražiti uslugu kod konkurencije, možete li si to priuštiti?

Održavanje web stranica

Imati dobro posjećenu Internet stranicu znači redovito je osvježavati je s novim sadržajem. Ljudi dolaze na Vašu stranicu isključivo zbog informacija koje pružate, a vraćaju se zbog novosti. Jednom kada prestanete objavljivati nove sadržaje u vrlo kratkom roku vaša stranica će jednostavno prestati biti zanimljiva kako tražilicama tako i posjetiteljima!

Održavanje Internet stranice u principu započinje nakon izrade Internet stranice. Pojam “održavanje stranice” odnosi se na dodavanje novih sadržaja na stranicu (tekst, slike, video) i brigu o tehničkoj ispravnosti, o zakupu web hostinga i domene.

Već imate Internet stranicu ali Vam je potreban pouzdani partner za održavanje iste? Bez obzira na tip stranice koju imate, frekvenciji dodavanja novog sadržaja i količini sadržaja (web shopovi) u mogućnosti smo kvalitetno odraditi posao održavanja po pristupačnoj cijeni.

Javite nam se s povjerenjem!