Besplatna izrada web stranica – Promovirajte svoju udrugu online!

Web stranice su danas neizostavan alat za promociju i komunikaciju. Udruga koja želi ostvariti svoju prisutnost na internetu ima priliku iskoristiti besplatnu uslugu izrade web stranice koju vam nudimo.

Prednosti web stranice za vašu udrugu

Web stranica predstavlja jedinstvenu priliku da proširite vidljivost i dostupnost vaše udruge. Bez obzira na vrstu djelatnosti kojom se bavite, web stranica vam omogućuje da promovirate svoje ciljeve, aktivnosti i vrijednosti.

Svijet se sve više okreće prema digitalnom dobu, a internet je postao nezaobilazan izvor informacija i komunikacije. Izrada web stranice za vašu udrugu omogućuje vam da svoje informacije i aktivnosti podijelite s ljudima diljem svijeta.

Moderan dizajn prilagođen vašim potrebama

Naša besplatna usluga izrade web stranice osigurava da vaša udruga dobije moderno i funkcionalno online prisustvo. Prilagodit ćemo dizajn stranice prema vašim željama i potrebama, tako da odražava identitet i vrijednosti vaše udruge.

Kako funkcionira izrada web stranice?

Proces izrade web stranice je jednostavan i brz. Nakon što nam dostavite sve potrebne materijale, kao što su logo, tekstovi i slike, posvetit ćemo se izradi vaše web stranice.

Izrada web stranice traje između 7 i 15 radnih dana, ovisno o pravovremenom dostavljanju materijala. Naš cilj je pružiti vam kvalitetnu web stranicu koja će prezentirati vašu udrugu na najbolji mogući način.

Besplatna usluga izrade web stranice

Važno je napomenuti da je sama usluga izrade web stranice potpuno besplatna. Jedini trošak koji snosite je kupovina web hostinga i tehničkog održavanja web stranice, što iznosi samo 100 € godišnje.

Web hosting je usluga koja vam omogućuje da svoju web stranicu smjestite na poslužitelj (server), čime postaje dostupna na internetu. Vaša stranica biti će smještena na dediciranom web hostingu tako da je brzina učitavanja i pouzdanost zagarantirana. Pružiti ćemo vam podršku kroz tehničko održavanje web stranice kako biste uvijek imali pouzdanu i sigurnu prisutnost na internetu.

Sve što dobivate uz vašu web stranicu

Izradom web stranice za vašu udrugu, dobit ćete niz korisnih značajki koje će vam olakšati komunikaciju i promociju:

Moderni dizajn prilagođen vašem brendu

Dizajn web stranice bit će prilagođen vašem brendu i prepoznatljivim elementima udruge. Na taj način, posjetitelji će odmah prepoznati vašu udrugu i povezati se s vašim vrijednostima.

Organizacija informacija o udruzi

Web stranica će vam omogućiti da organizirate sve važne informacije o udruzi na jednom mjestu. Možete imati odvojene sekcije za povijest udruge, misiju i viziju, projekte, članove, kontakt informacije i još mnogo toga.

Galerija slika

Ukoliko želite prikazati slike s događanja, projekata ili aktivnosti vaše udruge, web stranica vam omogućuje da to učinite putem galerije slika. Posjetitelji će moći dobiti uvid u vaše aktivnosti i svakodnevni rad.

Kontakt obrazac

Web stranica će sadržavati kontakt obrazac koji će omogućiti posjetiteljima da vam pošalju poruku ili postave pitanje. Na taj način, ljudi će moći stupiti u kontakt s vama i biti informirani o vašem radu.

Iskoristite potencijal interneta

Sada je pravo vrijeme da iskoristite sve prednosti koje vam internet pruža i promovirate svoju udrugu na širem području. Izrada web stranice omogućuje vam da budete dostupni 24 sata dnevno, 7 dana u tjednu, bez obzira na geografsku udaljenost.

Pružite svijetu uvid u svoje aktivnosti i ciljeve, privucite nove članove i sponzore te ostvarite još veći utjecaj u zajednici. Naša besplatna usluga izrade web stranice omogućuje vam da to ostvarite na jednostavan i povoljan način.

Kontaktirajte nas danas!

Ne propustite priliku za izradom besplatne web stranice za vašu udrugu. Obratite nam se danas i započnimo izradu web stranice koja će vam pomoći ostvariti vaše ciljeve. Neka vaša udruga bude prisutna na internetu i ostvarite još veći uspjeh u svojim aktivnostima.

Kliknite ovdje za više informacija i obrazac za narudžbu.