Besplatna izrada web stranica za udruge

Besplatno do vlastite web stranice

Udruge su pokretači ekoloških, humanitarnih, informacijskih, kulturnih, nacionalnih, socijalnih, prosvjetnih, športskih, tehničkih, zdravstvenih, znanstvenih i drugih uvjerenja i ciljeva.

Želimo pomoći udrugama da svoju prisutnost ostvare i na internetu. Bez naknade izraditi ćemo web stranicu za vašu udrugu što vam donosi mogućnost da sve vaše informacije i aktivnosti budu dostupne 24 sata dnevno s bilo kojeg kraja svijeta.

Sada je pravo vrijeme da iskoristite sav potencijal koji vam pruža Internet i nastavite još lakše i bolje s vašim aktivnostima.

Želite besplatnu web stranicu za udrugu?

Radujemo se budućoj suradnji.

– izrada modernih, responzivnih i funkcionalnih web stranica
– više od dvije stotine izrađenih web stranica
– više od 10 godina iskustva

Sve je besplatno?

Naša usluga izrade web stranice je u potpunosti besplatna. Jedini trošak je kupovina web hostinga od nas. Web hosting je usluga zakupa prostora na Internet poslužitelju (serveru). Cijena  web hosting paketa iznosi 400,00 kn i plaća se jednom godišnje. Odaberite paket održavanje web stranice koja vam najbolje odgovara. Web stranica može sadržavati do 20 pod stranica i do 200 slika.

Kako naručiti uslugu?

– ispunite obrazac s podatcima o udruzi
– šaljemo vam ponudu, pa račun po uplati ponude
– šaljete nam materijale za izradu web stranice
– registriramo vam .hr domenu i izrađujemo web stranicu
– šaljemo vam pristupne podatke za administraciju
– održavamo web stranicu, ovisno o vašem odabiru
– svake godine plaćate produženje usluge

Što ću točno dobiti?

Besplatnu uslugu izrade nove jednostavne web stranice (iz ponude isključene višejezične stranice, web trgovine i slično). Izrada web stranice traje cca 7-15 radnih dana računajući od trenutka kada pošaljete materijale.

Imate dodatnih pitanja?

Ukoliko imate dodatnih pitanja javite nam se na email: info@exdizajn.com ili nazovite na broj 0917628728, vrlo rado ćemo vam otklonit sve nejasnoće i dati odgovor na vaša pitanja.

Često postavljena pitanja

Web ili internet stranica je skup raznih dokumenata (tekst, slike, video…) koji kao jedna cjelina čine prezentaciju vaših proizvoda ili usluga na internetu.

Izrada jednostavne web stranice traje 7-15 radnih dana.

Tehničko održavanje web stranice podrazumijeva:

– godišnji backup web stranice
– 1 h podrška / administracija godišnje
– nadogradnja softvera
– odaziv: unutar 48 sati

Usluga izrade web stranice za udruge je besplatna. Šaljemo vam ponudu za plaćanje web hostinga i održavanja web stranice.

Izrađujemo jednostavne, moderne i funkcionalne web stranice prilagođene vašoj udruzi. Preko deset godina iskustva i preko 200 odrađenih projekata dobar je temelj uspješne suradnje.   

Da, prilikom popunjavanja obrasca za narudžbu odaberite opciju održavanja web stranice koja vam najviše odgovara. Možemo napraviti i poseban paket prilagođen vama odnosno vašoj udruzi.

Postoje četiri paketa održavanja web stranice. Na vama je da odaberete paket koji želite. Moguće je tokom vremena mijenjati pakete. Ugovor o održavanju web stranice sklapamo na neodređeno vrijeme s mogućnošću raskida u bilo kojem trenutku. Što se tiče tehničkog održavanja obavezna je narudžba za prvu godinu, za svaku sljedeću godinu niste obavezni nastaviti plaćati tehničko održavanje ukoliko ćete taj dio posla obavljati vi ili netko drugi.

Web hosting je usluga smještaja web stranica na  serveru  Server je računalo na kojem se nalaze web stranice. Prostor na web serveru iznosi 1 GB i vrijeme najma je 1 godina. Nakon isteka 1 godine šaljemo vam obavijest o isteku i ponudu za produženje usluge.

Da. Svima koji naručuju uslugu besplatne izrade web stranice za udrugu registriramo .hr domenu bez naknade. Također, produžujemo domenu svake godine. Udruga kao pravna osoba ima pravo dobiti besplatno .hr domenu uz uvijet da je naziv domene ujedno i naziv udruge ili kratica naziva. U nekim slučajevima teško je dobiti “normlan” naziv domene, tako da vam možemo registrirati naplatnu domenu poput .com, .com.hr, .net, .eu, .info, itd..

Radimo web stranice besplatno za udruge od 2015. godine jer vjerujemo da moramo pružiti svoje znanje i vještine kako bi pomogli udrugama koje nemaju sredstava za ulaganje u web stranice. Do sada se pokazalo kako smo na dobrom putu jer smo ostvarili odlične suradnje i dobili preporuke ljudi kojima smo pomogli. Danas svi nešto nude, nude i nude… rijetko tko prvo pruža. Dobro se dobrim vraća.

Želite besplatnu izradu web stranice?

Zatražite ponudu za izradu web stranice. Odgovaramo unutar 24 sata.

  Vaše ime i prezime:

  Naziv udruge:

  OIB udruge:

  Grad, ulica i poštanski broj udruge:

  Vaša email adresa:

  Vaš broj telefona:

  Održavanje web stranice:

  Recite nam više detalja o Vašoj budućoj web stranici:

  Molimo označite Ključ.