Besplatna izrada web stranica za udruge

Besplatno do vlastite web stranice

Udruge su pokretači ekoloških, humanitarnih, informacijskih, kulturnih, nacionalnih, socijalnih, prosvjetnih, športskih, tehničkih, zdravstvenih, znanstvenih i drugih uvjerenja i ciljeva.

Želimo pomoći udrugama da svoju prisutnost ostvare i na internetu. Bez naknade izraditi ćemo web stranicu za vašu udrugu što vam donosi mogućnost da sve vaše informacije i aktivnosti budu dostupne 24 sata dnevno s bilo kojeg kraja svijeta.

Sada je pravo vrijeme da iskoristite sav potencijal koji vam pruža Internet i nastavite još lakše i bolje s vašim aktivnostima.

Želite besplatnu web stranicu za udrugu?

Radujemo se budućoj suradnji.

Sve je besplatno?

Naša usluga izrade web stranice je u potpunosti besplatna. Jedini trošak je kupovina web hostinga od nas. Web hosting je usluga zakupa prostora na Internet poslužitelju (serveru). Cijena  web hosting paketa iznosi 400,00 kn i plaća se jednom godišnje. Odaberite paket održavanje web stranice koja vam najbolje odgovara. Web stranica može sadržavati do 20 pod stranica i do 200 slika.

Kako naručiti uslugu?

– ispunite obrazac s podatcima o udruzi
– šaljemo vam ponudu, pa račun po uplati ponude
– šaljete nam materijale za izradu web stranice
– registriramo vam .hr domenu i izrađujemo web stranicu
– šaljemo vam pristupne podatke za administraciju
– održavamo web stranicu, ovisno o vašem odabiru
– svake godine plaćate produženje usluge

Što ću točno dobiti?

Besplatnu uslugu izrade nove jednostavne web stranice (iz ponude isključene višejezične stranice, web trgovine i slično). Izrada web stranice traje cca 7-15 radnih dana računajući od trenutka kada pošaljete materijale.

Imate dodatnih pitanja?

Ukoliko imate dodatnih pitanja javite nam se na email: info@exdizajn.com ili nazovite na broj 0917628728, vrlo rado ćemo vam otklonit sve nejasnoće i dati odgovor na vaša pitanja.

Izrada modernih, responzivnih i funkcionalnih web stranica Preko deset godina iskustva, više od dvije stotine izrađenih web stranica garancija je uspješne suradnje.

Želite besplatnu izradu web stranice?

Zatražite ponudu za izradu web stranice. Odgovaramo unutar 24 sata.

  Vaše ime i prezime:

  Naziv udruge:

  OIB udruge:

  Grad, ulica i poštanski broj udruge:

  Vaša email adresa:

  Vaš broj telefona:

  Održavanje web stranice:

  Recite nam više detalja o Vašoj budućoj web stranici:

  Molimo označite Srce.