Besplatna izrada web stranica za udruge

predstavite svoju udrugu na internetu

Besplatno do vlastite web stranice

Udruge su pokretači ekoloških, humanitarnih, informacijskih, kulturnih, nacionalnih, socijalnih, prosvjetnih, športskih, tehničkih, zdravstvenih, znanstvenih i drugih uvjerenja i ciljeva. Želimo pomoći udrugama da svoju prisutnost ostvare i na internetu. Bez naknade izraditi ćemo web stranicu za vašu udrugu što vam donosi mogućnost da sve vaše informacije i aktivnosti budu dostupne 24 sata dnevno s bilo kojeg kraja svijeta. Sada je pravo vrijeme da iskoristite sav potencijal koji vam pruža Internet i nastavite još lakše i bolje s vašim aktivnostima.

Želite web stranicu za udrugu?

Izradit ćemo vam modernu web stranicu koja će prezentirati vašu udrugu na internetu

Sve je besplatno?

Naša usluga izrade web stranice je u potpunosti besplatna. Jedini trošak je kupovina web hostinga od nas. Web hosting je usluga zakupa prostora na poslužitelju (serveru). Cijena zakupa web hosting usluge plaća se jednom godišnje. Web stranica može sadržavati do 20 pod stranica i do 200 slika. Odaberite i uslugu održavanja web stranice koja vam najbolje odgovara.

Imate dodatnih pitanja?

Ukoliko imate dodatnih pitanja javite nam se na email ili nas nazovite, vrlo rado ćemo vam otklonit sve nejasnoće i dati odgovor na vaša pitanja.

Što ću točno dobiti?

Besplatnu uslugu izrade nove jednostavne web stranice (iz ponude isključene višejezične stranice, web trgovine i slično). Izrada web stranice traje cca 7-15 radnih dana računajući od trenutka kada pošaljete materijale.

Kako naručiti uslugu?

* zatražite ponudu putem obrasca, emaila ili nas nazovite
* šaljemo vam ponudu
* šaljete nam materijale za izradu web stranice
* registriramo vam .hr domenu i izrađujemo web stranicu
* održavamo web stranicu, ovisno o vašem odabiru
* svake godine plaćate produženje usluge

Cjenik

odaberite paket

START

* izrada web stranice - besplatno
* web hosting - 400 kn/god.
* tehničko održavanje 350 kn /god.

750 kn / godišnje

MINI

* izrada web stranice - besplatno
* web hosting - 400 kn/god.
* održavanje MINI PAKET - 150 kn /mj.

150 kn / mjesečno

MIDI

* izrada web stranice - besplatno
* web hosting - 400 kn/god.
* održavanje MIDI PAKET - 280 kn /mj.

280 kn / mjesečno

BIG

* izrada web stranice - besplatno
* web hosting - 400 kn/god.
* održavanje BIG PAKET - 500 kn /mj.

500 kn / mjesečno

Detaljnije o paketima

START

Ovaj paket uključuje besplatnu izradu web stranice. Plaćate web hosting u iznosu od 400 kn godišnje i tehničko održavanje web stranice u iznosu od 350 kn godišnje.

Nakon izrade web stranice vi se dalje brinete o održavanju i ažuriranju web stranice. Sami dodajete, brišete, mijenjate sadržaj, stranice itd..

Tehničko održavanje uključuje:

- godišnji backup
- 1 h podrška / administracija god.
- nadogradnja softvera
- kontakt: email
- odaziv: unutar 48 sati

MINI

Ovaj paket uključuje besplatnu izradu web stranice. Plaćate web hosting u iznosu od 400 kn godišnje i mjesečno održavanje u iznosu od 150 kn.

Nakon izrade web stranice mi se dalje brinemo o održavanju i ažuriranju web stranice. Mi dodajemo, brišemo, mijenjamo sadržaj, stranice itd..

MINI PAKET održavanja uključuje:

– mjesečni backup
– 1 h podrška / administracija mj.
– nadogradnja softvera
– kontakt: email
– odaziv: unutar 48 sati

MIDI

Ovaj paket uključuje besplatnu izradu web stranice. Plaćate web hosting u iznosu od 400 kn godišnje i mjesečno održavanje u iznosu od 280 kn.

Nakon izrade web stranice mi se dalje brinemo o održavanju i ažuriranju web stranice. Mi dodajemo, brišemo, mijenjamo sadržaj, stranice itd..

MIDI PAKET održavanja uključuje:

– mjesečni backup
– 3 h podrška / administracija mj.
– nadogradnja softvera
– kontakt: email
– odaziv: unutar 24 sati

BIG

Ovaj paket uključuje besplatnu izradu web stranice. Plaćate web hosting u iznosu od 400 kn godišnje i mjesečno održavanje u iznosu od 500 kn.

Nakon izrade web stranice mi se dalje brinemo o održavanju i ažuriranju web stranice. Mi dodajemo, brišemo, mijenjamo sadržaj, stranice itd..

BIG PAKET održavanja uključuje:

– mjesečni backup
– 10 h podrška / administracija mj.
– nadogradnja softvera
– kontakt: email, telefon
– odaziv: unutar 10 sati

Često postavljena pitanja

Web ili internet stranica je skup raznih dokumenata (tekst, slike, video…) koji kao jedna cjelina čine prezentaciju vaših proizvoda ili usluga na internetu.

Usluga izrade web stranice za udruge je besplatna. Šaljemo vam ponudu za plaćanje web hostinga i održavanja web stranice.

Da. Web stranice su u potpunosti prilagođene za prikaz na svim uređajima (računalo, tablet, mobitel..)

Izrada jednostavne web stranice 2 tjedna, dok za one zahtjevnije rok je 1 mjesec.

Izrađujemo jednostavne, moderne i funkcionalne web stranice prilagođene vašoj udruzi. Preko deset godina iskustva i preko 250 odrađenih projekata dobar je temelj uspješne suradnje.
Možemo napraviti i poseban paket prilagođen vama odnosno vašoj udruzi.
Web hosting je usluga smještaja web stranica na serveru Server je računalo na kojem se nalaze web stranice. Prostor na web serveru iznosi 1 GB i vrijeme najma je 1 godina. Nakon isteka 1 godine šaljemo vam obavijest o isteku i ponudu za produženje usluge.
Da. Svima koji naručuju uslugu besplatne izrade web stranice za udrugu registriramo .hr domenu bez naknade. Također, produžujemo domenu svake godine. Udruga kao pravna osoba ima pravo dobiti besplatno .hr domenu uz uvijet da je naziv domene ujedno i naziv udruge ili kratica naziva. U nekim slučajevima teško je dobiti “normlan” naziv domene, tako da vam možemo registrirati naplatnu domenu poput .com, .com.hr, .net, .eu, .info, itd..
Radimo web stranice besplatno za udruge od 2015. godine jer vjerujemo da moramo pružiti svoje znanje i vještine kako bi pomogli udrugama koje nemaju sredstava za ulaganje u web stranice. Do sada se pokazalo kako smo na dobrom putu jer smo ostvarili odlične suradnje. Danas svi nešto nude, nude i nude… rijetko tko prvo pruža. Dobro se dobrim vraća.

Želite besplatnu izradu web stranice?

Javite nam se, radujemo se izradi web stranice za vas!

Naručite web stranicu

Nazovite nas ili pošaljite email