Gradnja linkova (link building)

za bolju vidljivost i uspjeh na tražilicama

Gradimo ulazne linkove na vaše web stranice

Gradnja linkova ili link building je proces izgradnje ulaznih linkova na vaše web stranice kako bi postigle što veću poziciju na tražilicama. Na taj način dobile ciljani promet što u konačnici generira prodaju odnosno profit. Lako je zaključiti kada pričamo o offsite SEO – optimizaciji web stranica da bez kvalitetnih ulaznih linkova nema niti rezultata na tražilicama.

Želite kvalitetne ulazne linkove?

Javite nam se s linkom vaše web stranice i željenim ključnim riječima.

Gradnja linkova (link building)

Gradnja linkova (link building) je proces izgradnje ulaznih linkova na vaše web stranice kako bi postigle što veću poziciju na tražilicama. Na taj način dobit ćete posjetitelje koji traže ono što vi nudite. Bez kvalitetnih ulaznih linkova nema niti rezultata na tražilicama. Za uspješnu kampanju gradnje linkova i rezultate vaša web stranica mora imati što bolji tekstualni sadržaj.

Siguran način izgradnje linkova

Izgrađujemo kontekstualne linkove prema vašoj web stranici što je najbolji način izgradnje linkova. Vaši članci s linkovima ostaju na našim web stranicama zauvijek odnosno minimalno godinu dana.

Bez ugovora i dodatnih pitanja

Odaberite paket izgradnje linkova bez ugovora ili dodatnih pitanja. Sve što trebate napraviti je poslati nam URL stranice za koju želite da gradimo linkove te popis ključnih riječi za koje želite bolje pozicije na tražilici. Trenutno imamo mrežu web stranica na kojima možemo graditi linkove prema vašoj stranici i to na način da napišemo članak iz kojeg ćemo postaviti do tri linka prema vašoj web stranici. Naravno članak ćemo napisati prema vašim uputama. Prije suradnje nužna je avansna uplata.

Nakon završetka posla (7-60 radnih dana ovisno o paketu i dogovoru) šaljemo vam popis gdje možete pronaći vaše objavljene članke.

Preporuka je ukoliko vaša stranica nema ulaznih linkova da kupiti željeni paket i rasporedite objavu članaka kroz mjesece. Na primjer paket od 30 članaka možemo objavljivati po 5 članaka mjesečno kroz 6 mjeseci.

Cjenik

odaberite paket

5 članaka

2.000 kn


400 kn / članak

10 članaka

3.500 kn


350 kn / članak

30 članaka

9.000 kn


300 kn / članak

50 članaka

12.500 kn


250 kn / članak

Spremni za izgradnju linkova?

Javite nam se, radujemo se suradnji!

Naručite linkove

Nazovite nas ili pošaljite email