Gradnja linkova (link building) za Vas

gradnja-linkova

Gradimo linkove brzo i povoljno

Gradnja linkova ili link building je proces izgradnje relevantnih, ulaznih linkova na vaše web stranice kako bi postigle što veću poziciju na tražilicama te na taj način dobile ciljani promet što u konačnici generira prodaju odnosno profit. Lako je zaključiti kada pričamo o offsite SEO – optimizaciji web stranica da bez kvalitetnih ulaznih linkova nema niti rezultata na tražilicama.

Preduvjet je da imate dosta unikatnog tekstualnog sadržaja koji govori o nekoj temi, na primjer “proizvodnja i prodaja meda” tek nakon toga možemo za vas graditi linkove na prirodan način.

Naručite linkove i preskočite konkurenciju!

Vaše ime i prezime / naziv tvrtke:

Vaša email adresa:

Koliko članaka želite:

Vaša web stranica:

Dodatne informacije za nas:

Upišite točan odgovor (broj)

Bez ugovora i dodatnih pitanja

Za vas pripremili smo pakete izgradnje linkova bez ikakvog ugovora ili dodatnih pitanja. Sve što trebate napraviti je poslati nam URL stranice za koju želite da gradimo linkove te popis ključnih riječi za koje želite biti na prvoj stranici na Google tražilici. Trenutno imamo dosta web stranica na kojima možemo graditi linkove prema vašoj stranici i to na način da napišemo članak iz kojeg ćemo postaviti do tri linka prema vašoj web stranici. Naravno članak ćemo napisati prema vašim uputama.

Siguran i efikasan način linkanja

Ovaj način linkanja je jedan od najboljih, siguran je i donosi vidljive rezultate, takozvani kontekstualni linkovi. Web stranice na kojima gradimo linkove su indeksirane, imaju Page Rank u rasponu od 0 do 5. Vaši članci s linkovima ostaju na našim web stranicama zauvijek odnosno minimalno godinu dana. Ukoliko nemate vremena ili volje za vas možemo napisati tekstove koji su jednostavno nužni da bi vaša stranica bila u top rezultatima na tražilici Google.

Na kraju, koliko to košta?

Cijena za pisanje i objavu 1 članka s do 3 linka iznosi 375,00 kn
Cijena za pisanje i objavu 5 članka s do 3 linka iznosi 1.375,00 kn
Cijena za pisanje i objavu 10 članka s do 3 linka iznosi 2.750,00 kn
Cijena za pisanje i objavu 20 članka s do 3 linka iznosi 5.500,00 kn

Nakon završetka posla (7-15 radnih dana) šaljemo vam popis gdje možete pronaći vaše objavljene članke.