Gradnja linkova (link building)

Za još bolju vidljivost i uspjeh na tražilicama

Gradimo ulazne linkove na vaše web stranice

Gradnja linkova ili link building je proces izgradnje ulaznih linkova na vaše web stranice kako bi postigle što veću poziciju na tražilicama. Na taj način dobile ciljani promet što u konačnici generira prodaju. Lako je zaključiti kada pričamo o offsite SEO – optimizaciji web stranica da bez kvalitetnih ulaznih linkova nema niti rezultata na tražilicama.

Želite kvalitetne ulazne linkove?

Javite nam se s URL-om vaše web stranice i željenim ključnim riječima

Gradnja linkova (link building)

Gradnja linkova (link building) je proces izgradnje ulaznih linkova na vaše web stranice kako bi postigle što veću poziciju na tražilicama. Na taj način dobit ćete posjetitelje koji traže ono što vi nudite. Bez kvalitetnih ulaznih linkova nema niti rezultata na tražilicama. Za uspješnu kampanju gradnje linkova i rezultate vaša web stranica mora imati što bolji tekstualni sadržaj. Ponosni smo što je naša usluga jedinstvena u Hrvatskoj.

Siguran način izgradnje linkova

Izgrađujemo kontekstualne linkove prema vašoj web stranici što je najbolji način izgradnje linkova. Vaši članci zajedno s linkovima ostaju na našim web stranicama zauvijek odnosno minimalno godinu dana.

Bez ugovora i dodatnih pitanja

Odaberite paket izgradnje linkova bez ugovora ili dodatnih pitanja. Sve što trebate napraviti je poslati nam URL stranice za koju želite i popis ključnih riječi za koje želite bolje pozicije na tražilici. Imamo mrežu web stranica na kojima možemo graditi linkove prema vašoj stranici. Napišemo članak iz kojeg ćemo postaviti do tri linka prema vašoj web stranici. Prije suradnje nužna je avansna uplata.

Nakon završetka posla (7-60 radnih dana) šaljemo vam popis gdje možete pronaći vaše objavljene članke.

Preporuka je ukoliko vaša stranica nema ulaznih linkova da kupite željeni paket i rasporedite objavu članaka kroz mjesece. Na primjer paket od 30 članaka možemo objavljivati po 5 članaka mjesečno kroz 6 mjeseci.

1 članak

85,00 €

2 članka

150,00 €

5 članaka

325,00 €

10 članaka

550,00 €

30 članaka

1.350,00 €

50 članaka

2.000,00 €