Gradnja linkova

Gradimo ulazne linkove na vaše web stranice

Gradnja linkova ili link building je proces izgradnje ulaznih linkova na vaše web stranice kako bi postigle što veću poziciju na tražilicama. Na taj način dobile ciljani promet što u konačnici generira prodaju odnosno profit. Lako je zaključiti kada pričamo o offsite SEO – optimizaciji web stranica da bez kvalitetnih ulaznih linkova nema niti rezultata na tražilicama.

Želite kvalitetne ulazne linkove?

Javite nam se s linkom vaše web stranice i željenim ključnim riječima.

Gradnja linkova (link building)

Gradnja linkova ili link building je proces izgradnje relevantnih, ulaznih linkova na vaše web stranice kako bi postigle što veću poziciju na tražilicama te na taj način dobile ciljani promet što u konačnici generira prodaju odnosno profit. Kada pričamo o offsite SEO – optimizaciji web stranica da bez kvalitetnih ulaznih linkova nema niti rezultata na tražilicama. Nije uvjet, ali za uspješnu kampanju gradnje linkova i rezultate vaša web stranica treba imati kvalitetnog unikatnog tekstualnog sadržaja i starost barem 1 godinu.

Bez ugovora i dodatnih pitanja

Za vas pripremili smo pakete izgradnje linkova bez ikakvog ugovora ili dodatnih pitanja. Sve što trebate napraviti je poslati nam URL stranice za koju želite da gradimo linkove te popis ključnih riječi za koje želite biti na prvoj stranici na Google tražilici. Trenutno imamo mrežu web stranica na kojima možemo graditi linkove prema vašoj stranici i to na način da napišemo članak iz kojeg ćemo postaviti do tri linka prema vašoj web stranici. Naravno članak ćemo napisati prema vašim uputama.

Siguran način izgradnje linkova

Ovaj način gradnje linkova je jedan od najboljih, siguran je i donosi vidljive rezultate. Izgrađujemo kontekstualne linkove prema vašoj web stranici. Vaši članci s linkovima ostaju na našim web stranicama zauvijek odnosno minimalno godinu dana. Ukoliko nemate vremena ili volje za vas možemo napisati tekstove koji su jednostavno nužni da bi vaša stranica bila u top rezultatima na tražilici Google.

Na kraju, koliko to košta?

Svaki članak može imati do 3 izlazna linka.

– 1 članak: 350,00 kn
– 5 članka: 1.600,00 kn
– 10 članka: 3.000,00 kn
– 20 članka: 5.600,00 kn

Nakon završetka posla (7-15 radnih dana) šaljemo vam popis gdje možete pronaći vaše objavljene članke.

Gradnja linkova je usmjerena na povećanje broja ulaznih linkova do web stranice što rezultira povećanjem rangiranja na tražilicama

Želite kvalitetne ulazne linkove?

Zatražite ponudu za gradnju linkova. Odgovaramo unutar 24 sata.

  Vaše ime i prezime:

  Naziv tvrtke:

  Email adresa:

  Broj telefona:

  Odaberite paket:

  Pošaljite nam link vaše web stranice i ključne riječi koje vas zanimaju:

  Molimo označite Zvijezda.