Izrada modernih web stranica

za rast vašeg poslovanja.

Izrada web stranica

Web stranica je prvi korak do uspjeha vašeg poslovanja. Danas ljudi istražuju, naručuju, kupuju proizvode i usluge koje ih zanimaju preko interneta. Svaki poduzetnik danas jednostavno mora biti prisutan online. Izrađujemo moderne i funkcionalne web stranice koje ciljano pogađaju vaše potrebe. Posjetitelji vaše Internet stranice moraju steći povjerenje u vaše poslovanje. Tada polako posjetitelji postaju vaši kupci.

Želite modernu i funkcionalnu web stranicu?

Javite nam se i opišite vašu ideju. Radujemo se budućoj suradnji.

Ostvarite rast vašeg poslovanja

Putem vlastite web stranice možete na moderan i informativan način predstaviti posao kojim se bavite i pružiti sve informacije koje vaši potencijalni kupci traže. Dugi niz godina usavršavamo svoje znanje kako bi mogli napraviti što bolju web stranicu za vas. Pomoći ćemo vam da prenesete svoju priču putem učinkovite web stranice koja je jedinstvena i posebna kao i vaša tvrtka. Razmišljajte da je svaki posjetitelj vaše web stranice prilika, stoga je nemojte izgubiti lošom web stranicom.

Naš proces rada

Iako je svaki projekt malo drugačiji, evo što možete očekivati ukoliko se odlučite za nas.

01. Kontakt

Javite nam se i recite u čemu vam je potrebna pomoć. Dogovaramo sastanak da saznamo što više detalja o vašim idejama! Hajde da se upoznamo! U prvom razgovoru proći ćemo ukratko o vašim željama i potrebama.

02. Dogovor

Pripremite se za sastanak s što više detalja o budućem projektu. Tko su vaši kupci? Koje je vaše ciljano tržište? Koja je svrha vaše web stranice? Sada imamo predodžbu o tome što imate na umu i na koji način idemo dalje.

03. Sastanak

Sastanak, uživo ili preko telefona kako vam više odgovara. Zajedno prolazimo sve detalje oko vaše buduće web stranice. Dobit ćete besplatne savjete i mišljenje u kojem je smjeru najbolje ići.

04. Ponuda

Šaljemo vam ponudu koja uključuje trošak investicije za web stranicu. Ako prihvatite prijedlog, morate uplatiti avans od 50% ukupnog iznosa kako bih mogli početi izrađivati vašu web stranicu.

05. Izrada stranice

Počinje izrada web stranice. Nakon izrade skice šaljemo vam da pregledate dizajn vaše buduće web stranice. Zajedno prolazimo kroz eventualne izmjene i dopune na stranici. Slijedi testiranje web stranice.

06. Objava stranice

Plaćate drugi dio troška izrade web stranice prije objave same stranice. Nakon uplate, vaša web stranica je online. Danji tijek našeg partnerstva je stvar dogovora. Preporuka je održavanje web stranice.

Često postavljena pitanja

Web ili internet stranica je skup raznih dokumenata (tekst, slike, video…) koji kao jedna cjelina čine prezentaciju vaših proizvoda ili usluga na internetu.

Web stranice izrađujemo za fizičke i privatne osobe, tvrtke, obrtnike..

Da. Web stranice su u potpunosti prilagođene za prikaz na svim uređajima (računalo, tablet, mobitel..)

Izrada jednostavne web stranice 2 tjedna, dok za one zahtjevnije rok je 1 mjesec.

Nemamo pakete za izradu web stranica jer svakom klijentu pristupamo individualno i izrađujemo posebnu ponudu.

Izrađujemo moderne i funkcionalne web stranice prilagođene rastu vašeg poslovanja. Prošivajući vaše želje, potrebe i zahtjeve predlažemo najbolje rješenje. Preko 10 godina iskustva i brojni odrađeni projekati temelj je uspješne suradnje.

Da, pogledajte više u na stranici “održavanje web stranca”.

Web stranica nije trošak nego investicija

Možete li si priuštiti da kupci odu konkurenciji jer niste prisutni na internetu? Odabir je na Vama…

Počnimo graditi vašu web stranicu danas.
Kontaktirajte nas!

Naručite izradu web stranice

Nazovite nas ili pošaljite email