Izrada web stranica

Što je web stranica i treba li mi?

Odlično, odlučili ste se napraviti korak dalje te svoje poslovanje podići na jednu veću razinu izradom web stranice. Web ili internet stranica je skup raznih dokumenata (tekst, slike, video…) koji kao jedna cjelina čine prezentaciju Vaših proizvoda ili usluga na internetu. Ukoliko želite rast Vašeg poslovanja i nove klijente definitivno trebate imati web stranicu jer broj potencijalnih kupaca koji traže Vaše usluge ili proizvode je vrlo velik, a Vaš je cilj da dođu k Vama a ne konkurenciji, zar ne?

Web stranica je prvi korak … do uspjeha u online svijetu

Zato što ljudi sve više i više dogovaraju posao, traže, kupuju preko interneta bez obzira da li se radi o proizvodu ili usluzi vrlo važno je da svaki poduzetnik mora biti svjestan koliko je važno i korisno imati dobru prodajnu web stranicu. Izrada web stranice po principu “nabacaj i ostavi” jednostavno više ne prolazi, pa makar tu web stranicu napravio susjedov mali za par stotina kuna. Odmah znajte da ste taj novac bacili u vjetar, jer nije cilj imati stranici samo zato da možete reći kako je imate nego je cilj imati stranicu čija je glavna svrha prodaja Vaših proizvoda i usluga.

Dobra web stranica predstavlja Vaše poslovanje odnosno Vašu tvrtku svima na svijetu stoga je važno da stranica odlično izgleda jer ponavljam web stranica predstavlja Vas to jest Vašu tvrtku na internetu. Već duži niz godina usavršavamo svoje znanje kako bi mogli napraviti što bolju web stranicu koja će biti funkcionalna i prodajna.

Koliko košta izrada web stranice?

Naručite profesionalnu web stranicu koja će dovesti nove kupce i povećati prodaju po cijeni već od 1.000 kn.

Web stranica nije trošak nego investicija

Možete li si priuštiti da kupci odu konkurenciji jer niste prisutni na internetu? Odabir je na Vama…

Besplatna izrada web stranica za udruge