Web hosting, smještaj web stranica

Kvaliteti, brzi i sigurni web hosting za vaše web stranice

Kvalitetan i brz dedicirani web hosting

Web hosting pakete za vas kreirali smo na način da dobijete maksimalno kvalitetnu uslugu za prihvatljivu cijenu. Naš dedicirani server se nalazi u datacentru u Njemačkoj koji zadovoljava sve sigurnosne zahtjeve, koji je pod konstantnim nadzorom od nestanka struje ili požara. Naš hosting koristi brze NVMe SSD diskove te neograničeni promet (bandwidth). Besplatni SSL certifikat (https), 24/7 nadzor, DDoS zaštitu, spam filter, backup. Ako tražite shared hosting s ograničenim mogućnostima po smiješnoj cijeni onda niste na pravoj adresi.

Kvalitetan i brz dedicirani web hosting za vaše potrebe

Imamo posebno nevjerojatnu ponudu za vas! Sada možete dobiti najbolji web hosting paket koji će vam osigurati izvanrednu brzinu i vrhunsku kvalitetu usluge, a sve to po izuzetno povoljnoj cijeni. Bez obzira jeste li već iskusni korisnik ili tek počinjete, naš dedicirani server smješten u sigurnom Njemačkom datacentru zadovoljit će sve vaše potrebe. Prepustite nam brigu o vašem web prostoru i uživajte u nevjerojatnom iskustvu!

Sigurnost na prvom mjestu

Vaša sigurnost je naš prioritet. Naš dedicirani server smješten je u pouzdanom datacentru u Njemačkoj, koji pruža iznimne sigurnosne mjere kako biste bili zaštićeni od bilo kakvih nepredviđenih situacija. Datacentar je pod stalnim nadzorom kako bi se osiguralo da vaša web stranica bude dostupna 24 sata dnevno, bez obzira na moguće nestanke struje ili opasnosti od požara. Možete spavati mirno znajući da je vaša web stranica zaštićena i da je posvećeni tim stručnjaka uvijek tu da osigura njezinu neprekidnost.

Brzina koja će vas ostaviti bez daha

Svi znamo koliko je važno da se vaša web stranica učitava munjevito brzo. Naš dedicirani hosting koristi najnoviju tehnologiju brzih NVMe SSD diskova kako bi vaša stranica bila spremna za akciju. Bez obzira na to koliko je velika vaša web stranica ili koliko prometa generirate, naš neograničeni promet (bandwidth) osigurava da vaša stranica uvijek bude dostupna korisnicima bez ikakvih prekida. Nikad nećete izgubiti posjetitelje zbog spore brzine učitavanja!

Potpuna zaštita i podrška

Vaša web stranica zaslužuje najbolju zaštitu. Zato smo uključili besplatni SSL certifikat (https) u sve naše hosting pakete. Vaši posjetitelji bit će uvjereni da je njihova privatnost zaštićena, a vaša web stranica će imati povjerenje i integritet koji zaslužuje. Osim toga, naš 24/7 nadzor osigurava da se bilo kakvi problemi odmah rješavaju kako biste mogli bezbrižno voditi svoje poslovanje. DDoS zaštita sprječava napade izvana, a naš napredni spam filter oslobađa vašu poštu neželjenih poruka. I ne brinite o gubitku podataka – redovito radimo backup vaših podataka kako biste ih mogli obnoviti u slučaju bilo kakvih nezgoda.

Kvaliteta po prihvatljivoj cijeni

Možda ste naišli na ponude za shared hosting paketa koji vam nude ograničene mogućnosti po niskim cijenama. No, ako želite vrhunski web hosting s visokom kvalitetom i neograničenim mogućnostima, onda ste došli na pravo mjesto. Naši dedicirani hosting paketi pružaju neusporedivu vrijednost za vaš novac. Ne samo da ćete dobiti sve potrebne značajke za svoju web stranicu, već ćete dobiti i brzinu, sigurnost i podršku koja će vam olakšati vođenje vašeg poslovanja. S nama, nema kompromisa – samo najbolje za vas i vašu web stranicu!

Pridružite se našim zadovoljnim korisnicima

Naša usluga web hostinga već je pomogla mnogim zadovoljnim korisnicima da ostvare svoje ciljeve na internetu. Dopustite nam da i vama pružimo istu razinu kvalitete i podrške.

Paket A

- 1 GB prostora
- neograničen promet
- 1 domena
- 100 e-mail adresa
- 10 MySQL baza

55,00 € / godišnje

Paket B

- 3 GB prostora
- neograničen promet
- 1 domena
- 100 e-mail adresa
- 10 MySQL baza

120,00 € / godišnje

Paket C

- 5 GB prostora
- neograničen promet
- 1 domena
- 100 e-mail adresa
- 50 MySQL baza

170,00 € / godišnje

Paket D

- 10 GB prostora
- neograničen promet
- 1 domena
- 100 e-mail adresa
- 50 MySQL baza

270,00 € / godišnje