Dali je moguća brza zarada?

Na jednostavno pitanje iz naslova ovog članka na žalost nije moguće dati jednostavan odgovor. Pod pojmom brza zarada smatramo način kako zaraditi veliku količinu novca u vrlo kratko vrijeme. Na primjer: kako zaraditi 200 tisuća eura u roku od osam sati?

Morate ili imati sreće pa dobiti na lotu, imati ogroman kapital i znanje kako na brzinu okrenuti lovu ili smisliti neki ultra popularan proizvod odnosno uslugu koja će se prodavati brzinom svjetlosti. Naravno ovdje moramo isključiti ilegalne metode poput krađe, preprodaje droge i slično.

Kako zaraditi brzu lovu na jednostavan i brz način bez ulaganja? Pa, osvrnite se oko sebe, pretražite ormare, podrume, tavane i izdvojite sve one stvari koje vam ne trebaju ili za koje mislite da vam neće trebati. Sve uslikajte i postavite na oglasnike na internetu, podijelite na društvenim mrežama, i tako dalje…

Prodajte ne potrebne stvari i novac koji zaradite uložite u svoj biznis i to u onaj biznis za koji znate da imate barem malo talenta i puno ljubavi.