Danas više nema izuzetaka, svaki poduzetnik ili obrtnik treba imati web stranicu

web

Poslovanje na Internetu postalo je ne samo poželjno, već i nužno. Dakako da poduzetnici koji nisu na Internetu mogu nastaviti poslovati, no pitanje je kako će se nositi s konkurencijom koja svakim danom sve više i više otkriva čari digitalnog svijeta. Ukoliko ste Vi jedan od poduzetnika koji u taj svijet još nisu zakoračili, proučite neke od razloga zbog kojih je web stranica odlična strategija poslovanja:

Web stranica je – Vaša!

Za razliku od tradicionalnih metoda oglašavanja za koja su potrebna svakakva plaćanja (npr. najam mjesta za plakat, plaćeno oglašavanje na radiju i slično), web stranica kao marketinški alat Vaše je vlasništvo, te u smislu sadržaja nemate nikakvih ograničenja!

Privlačenje posjetitelja

Web stranica omogućuje Vam da posjetitelji Vašu web stranicu pronađu samo jednim klikom miša. Na taj način postaju i potencijalni kupci – bez obzira gdje se nalazili!

Oglasi na društvenim mrežama

Društvene mreže za poslovne profile nude opciju oglašavanja. Vaš će se oglas tako “pomiješati” s ostalim objavama na naslovnim stranicama kupaca, a što je oglas kreativniji i uočljiviji, veća je vjerojatnost da će rezultirati prodajom. Da bi uopće pustili oglas treba vam web stranica, zar ne?

Vidljivost poslovanja

Profili na društvenim mrežama i web stranica generirana pri pretraživanju Interneta jamči Vam vidljivost Vašeg poslovanja. Za Vašu tvrtku tako mogu saznati klijenti iz cijele države, pa i svijeta!

Kredibilitet

Profesionalno kreirana stranica s elegantnim dizajnom i korisnim informacijama klijentima i kupcima šalje poruku kako je Vaše poslovanje kredibilno. Na taj način s postojećim i potencijalnim klijentima gradite povjerenje od samog početka.

Identitet

Web stranica omogućuje Vam i izgradnju identiteta! Na njoj možete objaviti vlastiti logo, slogan ili karakteristični stil ilustracija/dizajn. Ovo će Vam omogućiti stvaranje prepoznatljivog brenda.

Jednostavnija korisnička podrška

Uz web stranicu ne morate se svakodnevno javljati na telefonske pozive. Klijentima možete osigurati mail adresu za upite, a opcija je i live chat, odnosno razgovor uživo. Ukoliko trenutno nemate agenata u korisničkoj podršci, chat može biti i automatiziran, navodeći klijente na daljnje korake.