Imam besplatnu Facebook stranicu, što će mi web stranica?

Hej, pa ne treba meni web stranica ja imam svoju besplatnu Facebook stranicu.

Prisutnost na društvenim mrežama, kao što je i Facebook stranica marketinški je važno za vaše poslovanje. Ali, to nije dovoljno. Bez web stranice kupci možda ne uzimaju vaše poslovanje za ozbiljno ili vam ne vjeruju. Izdvojite se iz mase i pružite jedinstveno korisničko iskustvo.

Moderno dizajnirana web stranica može imati ogroman utjecaj na kupnju vaših proizvoda i usluga, za razliku od Facebook stranice gdje je vaša stranica jednaka kao i tisuće drugih.

Web stranica nudi jednostavnost korištenja i brzinu pronalaska traženih informacija. Facebook stranica je samo jedan kanal koji bi trebao voditi prema web stranici, ako ne vodi nikuda onda su vaše usluge ili proizvodi izgubljeni u moru drugih Facebook stranica.

Vlastita Internet stranica za vaše poslovanje nudi mnoštvo naprednih funkcija koje Facebook stranica jednostavno ne može, uostalom stranicu na Facebooku možete izgubiti svake sekunde bez ikakvog razloga.

Organski, besplatni doseg vaših objava na Facebooku je izuzetno malen, dakle ako želite da ono što ste objavili vaši fanovi stvarno i vide morat ćete platiti, kao što ste morali platit da te iste fanove skupite.

Ukoliko želite kvalitetno predstaviti i voditi poslovanje na internetu morate imati vlastitu web stranicu. Facebook stranica nije vaša, vi zapravo radite, objavljujete, promovirate i igrate po pravilima Facebooka.

Vlastita web stranica je prvi izbor, a Facebook stranica je izbor ako imate puno slobodnog vremena ili se želite bavit dodavanjem umješnih slika, videa i slično…