Imam malu tvrtku… treba li mi web stranica?

Kratak odgovor je da nikada nije bilo lakše i važnije vrijeme za ulaganje u web stranicu za vaše poslovanje. Web stranica nudi širok izbor pogodnosti za mala poduzeća, a većina tih pogodnosti raste iz godine u godinu, baš kao i sam Internet.

Evo razloga zašto vam je potrebna web stranica za vašu malu tvrtku.

Prednosti koje vaša mala tvrtka može dobiti čak i od jednostavne web stranice.

Profesionalnost

Web stranica čini da vaše poslovanje bude profesionalno. Preko 80 posto današnjih potrošača vjeruje da web stranica čini poslovanje vjerodostojnijim od tvrtki koje imaju samo profile na društvenim mrežama. Vaša je web stranica također savršeno mjesto za prikazivanje svih profesionalnih certifikata ili nagrada koje vaša tvrtka ima. Povrh toga, posjedovanje vlastite web stranice omogućuje vam da stvorite profesionalnu e-poštu koja dodaje profesionalnost cijeloj vašoj korespondenciji, posebno ako ste koristili osobnu adresu e-pošte za poslovanje, npr. gmail.

Promet s Google tražilice

Vaša web stranica može privući nove klijente putem Google tražilice. Možda ste zadovoljni svojom trenutnom veličinom poslovanja, ali svaka tvrtka ima uspone i padove u količini kupaca. Kako biste potaknuli daljnji uspjeh, morate privući nove kupce, a jedan od najboljih načina da to učinite je da postanete vidljivi na tražilici. Dobro optimizirana web stranica može pomoći vašoj tvrtki da se rangira za razne pojmove za pretraživanje i privući stalan dotok novih kupaca.

Recenzije

Možete jasno prikazati svoje proizvode i usluge. Potencijalnim kupcima možete pokazati što će dobiti kada budu poslovali s vama prikazivanjem visokokvalitetnih fotografija na vašoj web stranici.
Svoje recenzije možete istaknuti na svojoj web stranici. Prikazivanje recenzija negdje na vidnom mjestu na vašoj web stranici odličan je način da pokažete kakav ste profesionalac. To može biti u obliku osobnih recenzija kupaca.

Kontakt

Web stranica može potaknuti klijente da vas kontaktiraju. Web stranica je odlično mjesto za postavljanje i prikaz vaših podataka za kontakt koji su lako dostupni potencijalnim kupcima.

Lokacija

Možete integrirati svoje web mjesto s Google kartama kako bi vas ljudi lakše pronašli. Web mjesto vam omogućuje da ugradite karte izravno na svoje web mjesto. Ugrađena karta olakšava ljudima koji nisu upoznati s vašom lokacijom da pronađu vašu tvrtku. To je posebno dobro za vas jer ćete privući nove kupce na svoju stranicu.

Nema konkurencije

Na vlastitoj web stranici nemate konkurencije kao na primjer na facebooku ili sličnim besplatnim servisima.