Kako poslati velike datoteke putem emaila bez predznanja?

Svi mi ponekad imamo potrebu poslati velike (teške) datoteke nekome na email. Obično su to galerije slika ili pdf knjige. Kao što znamo ukoliko je ukupna težina datoteka na primjer 1 GB postajemo bespomoćni?

Ne, dakako postoji servis koji vam omogućuje baš to što želite: slanje velikih datoteka. Servis je potpuno besplatan i odjednom možete poslati mrcinu do 2 GB.

Sigurno se pitate kako možete vrlo jednostavno poslati velike datoteke putem Interneta bez da imate ikakvog stručnog znanja? Pa, slanje je vrlo jednostavno i ne treba vam nikakvo predznanje niti informatička struka.

Za razliku od Iskonovog Jumbo maila odlična stranica za upload i slanje velikih datoteka je wetransfer.com koja nam nudi upload i slanje datoteke ili datoteka do 2 GB. Da znam za Dropbox i slične servise, međutim ovdje pričam o stranici za koju nije potrebno apsolutno nikakvo predznanje …

Stranica je jednostavna i vrlo se lako snaći. Postoji također i plaćena opcija. Ukoliko želite pro verziju platite i dobijete poddomenu i vlastiti wallpaper u pozadini stranice. Detaljne upute možete naći na dotičnoj stranici. Živjeli i sretno!