Kinološko društvo Belišće ima novu web stranicu

Kinološko društvo Belišće na užitak svim ljubiteljima pasa ima novu web stranicu. Na web stranici kinbel.hr možete vidjeti redovni rad društva te pronaći sve bitne informacije vezane uz KD Belišće.

Kinološko društvo Belišće osnovano je na osnivačkoj skupštini 30.3.1998. godine, na inicijativu nekolicine uzgajivača i ljubitelja pasa, a nedugo zatim primljeni smo u Hrvatski kinološki savez gdje smo članica i do danas.

Društvo djeluje u promicanju i unapređenju kinologije na našem lokalnom području te zaštiti i uzgoju pasa i organiziranju kinoloških manifestacija. Do sada smo organizirali jednu međunarodnu te nekoliko nacionalnih izložbi. Redovno organiziramo uzgojne preglede u suradnji sa Hrvatskim Kinološkim Savezom. Ponosni smo na održavanje smotre pasa “revija dijete i pas” koji se održava u sklopu organizacije dana grada Belišća.

Godišnje okupljamo oko 40 članova koji aktivno sudjeluju u radu društva te su redovni učesnici kinoloških manifestacija u zemlji i inozemstvu gdje ostvaruju odlične rezultate.

Web stranicu pogledajte na adresi: kinbel.hr