Kozmetičarke, top 5 razloga zašto trebate web stranicu

Imate salon ljepote i želite svoje poslovanje dovesti na višu razinu? Izrada web stranice je rješenje za Vas! Ovo su neki od razloga zašto svakoj kozmetičarki treba web stranica.

Privucite klijente

Za većinu klijentica, Google tražilica prvi je korak pri traženju najboljeg kozmetičkog salona. Izradom web stranice i pažljivim odabirom ključnih riječi možete osigurati da upravo Vaš salon bude prikazan na prvoj stranici prilikom pretraživanja. Tako možete privući dodatne klijente koji na drugi način možda ne bi saznali za Vaš salon. Odabirom elegantnog web dizajna na prvi pogled Vaš će salon ostaviti dojam luksuza, a klijenti će nastaviti istraživati i upoznavati Vaš salon iz udobnosti vlastitog doma.

Informirajte klijente putem web stranice

Klijentima je vrlo važno informirati se prije odabira salona. Izradom web stranice znatno ćete im olakšati pronalazak tih informacija! Na web stranici možete navesti: koje tretmane provodite, cjenik tretmana, trajanje tretmana, radno vrijeme i adresu salona, Vaše obrazovanje i dodatne edukacije, obavijesti o novostima i popustima… I još mnoštvo drugih korisnih informacija, pregledno prikazanih na jednom mjestu!

Podijelite Vaš portfolio i recenzije

Web stranica može Vam poslužiti i kao digitalni portfolio. U galeriju slika priložite fotografije Vaših tretmana – manikura, pedikura, ugradnje trepavica… Na taj način vizualno ćete prikazati Vašu ponudu i oslikati Vaše sposobnosti. Osim samih slika, u ovaj dio možete ukomponirati i recenzije zadovoljnih klijentica. Pozitivne recenzije kod budućih posjetiteljica potaknut će osjećaj povjerenja i sigurnosti.

Promovirajte Vaše proizvode

Na Vašoj web stranici možete promovirati najnovije proizvode iz Vaše ponude te tako potaknuti interes kod budućih klijentica. Pri odabiru proizvoda možete pratiti najnovije trendove – jesu li trenutno popularne organske maske za lice? Traže li klijentice određeno ulje za masažu?

Kad odaberete popularan proizvod, bitno je kreirati profesionalnu fotografiju, te napisati što detaljniji opis proizvoda. Ako proizvode i prodajete, naglasite njihovu cijenu i mogućnost preuzimanja.

Pronađite radnike za vaš salon

U slučaju da Vašem poslu zatreba još radnica, Vašu web stranicu možete iskoristiti i kao oglas za posao. Na posebnoj stranici možete navesti opis posla, karakteristike koje tražite u radniku, te ostaviti kontakt broj za prijavu ili eventualna pitanja. Adresu Vaše web stranice možete podijeliti i na ostalim oglasnicima za posao.

Mislite li da je web stranica ono što trebate?

Naručite svoju već danas!