Prestanite tražiti vaše potencijalne kupce, budite dostupni

person holding red round medication pill

Prestanite tražiti, počnite biti dostupni

Jeste li ikada bili u situaciji da pokušavate pronaći ljude zainteresirane za vaš proizvod ili uslugu? Umjesto da trošite vrijeme na traženje potencijalnih kupaca, evo zašto biste trebali prestati s tim pristupom.

Uložite energiju u dostupnost, ne u pronalaženje kupaca

Prestanite pokušavati pronaći ljude koji će kupovati od vas i fokusirajte se na to da budete dostupni onima koji već imaju interes za ono što nudite. Kada usmjerite svoju energiju na dostupnost, to će promijeniti dinamiku vašeg poslovanja.

Guglajte sebe – koliko ste vidljivi?

Kada netko čuje za vas ili vidi vaš oglas, prvo što će učiniti je pretraživanje na Googleu. Ako ne zauzimate značajno mjesto na rezultatima pretraživanja, propuštate priliku. Budite sigurni da kada vas netko gugla, lako vas pronađu.

Kako povećati svoju vidljivost

Da biste povećali svoju prisutnost na internetu, potrebno je uložiti trud u optimizaciju vaše online prisutnosti. Ova igra nije nije samo vaša web stranica, već i društvene mreže, recenzije, blogovi, forumi, druge web stranice. Vaš cilj je zauzeti što veći prostor na stranicama rezultata pretraživanja.

Jedan od ključnih elemenata vidljivosti na mreži su ključne riječi. Pažljivo odaberite relevantne ključne riječi koje će korisnici često koristiti u pretraživanju. Uključite ih u svoj sadržaj na prirodan način. Također, redovito ažurirajte svoj sadržaj kako biste ostali relevantni za tražilice.

Vaša online reputacija je vaša snaga

Recenzije i iskustva drugih igraju ključnu ulogu u privlačenju novih kupaca. Potrudite se za pozitivne recenzije i odgovarajte na povratne informacije. Pozitivna online reputacija stvara povjerenje među potencijalnim kupcima.