Zašto humanitarne udruge moraju imati web stranicu?

Želite li modernizirati Vašu humanitarnu udrugu? Potaknuti osjećaj zajedništva kod što više ljudi? Web stranica može Vam pomoći da Vaš cilj proširite među tisućama korisnika Interneta!

Kreiranje web stranice brzo je i jednostavno, a prednosti postojanja na Internetu nadilaze tradicionalne načine poslovanja. Izrada vlastite web stranice preporučuje se svima koji žele unaprijedi svoj posao ili organizaciju. Prednosti poslovanja na Internetu tako ne zaobilaze ni humanitarne udruge!

Na koji način web stranica može pomoći Vašoj humanitarnoj udruzi? Što objaviti na Vašoj web stranici?

Web stranica omogućava Vam jednostavnije prikupljanje donacija za Vašu udrugu. Donacije putem Interneta možete prikupiti na više različitih načina: internet bankarstvom, mobilnim bankarstvom ili uplatom putem servisa poput PayPala. Podatke za uplatu možete istaknuti na zasebnoj stranici namijenjenoj donacijama, gdje također možete prikazati i iznos prikupljenih donacija (čime pridonosite transparentnosti).

Osim podataka o donacijama, poseban odjeljak na web stranici možete posvetiti i već provedenim akcijama, projektima i događanjima. Uz pokoju sliku ili video zapis, lako ćete prikazati humanitarni duh Vaše organizacije, a možda i potaknuti građane na sudjelovanje u akcijama!

Ukoliko često želite obavijestiti javnost o događanjima u Vašoj udruzi (ili podići svijest građanstva o nekom društvenom problemu), web stranica će Vam pomoći i u tom pogledu. Svoje vijesti i tekstove objavite na web stranici, a internet tražilica osigurat će da posjetitelji dođu upravo na Vašu stranicu.

Na ovaj način web stranica služi i kao izvrstan marketinški alat! Objave na Internetu brže su, jednostavnije i jeftinije od tradicionalnih metoda oglašavanja, a Internetski prostor omogućuje Vam da Vašu reklamu pregleda još i više ljudi. Vašu web stranicu možete promovirati i preko društvenih mreža, koje predstavljaju odličan način za povezivanje i komunikaciju.

Kako kreirati vlastitu web stranicu?

Za izradu kvalitetne i profesionalne web stranice, odaberite uslugu besplatne izrade web stranice za udruge. Vašu web stranicu učinit ćemo jednostavnom, preglednom, elegantnom i profesionalnom!