Zašto sportske udruge moraju imati web stranicu?

U doba Interneta i sportski se svijet prebacio online. Sportaši i ljubitelji sporta okreću se Internetu za informacije o najnovijim sportskim događanjima, ali i za pretraživanje sportskih klubova i udruga. Web stranica savršen je alat da se upravo Vaša udruga istakne prilikom pretraživanja, a sama izrada web stranice nikad nije bila lakša!

Ovo su neki od razloga zašto je web stranica savršen odabir za Vašu udrugu:

Naslovnica sa slikama i videima

Na naslovnoj stranici Vašim fanovima možete slikovito prikazati najzanimljivija događanja u Vašem klubu. Možete objaviti slike Vaših igrača i trenera, ali i putem videa prikazati ugodnu atmosferu s treninga i natjecanja!

Vijesti i događanja

Pratitelji Vašeg kluba, ali i ostali ljubitelji sporta na Vašoj web stranici brzo i lako mogu doći do najnovijih vijesti i događanja u Vašem klubu.

Obavijesti za igrače i trenere

Web stranica može Vam poslužiti i kao oglasna ploča za igrače i trenere. Cijeli odjeljak možete posvetiti obavijestima poput promjena datuma i vremena treninga, otkazanih termina ili zauzetosti dvorana. Na ovaj način svi članovi Vaše udruge mogu biti u toku s bitnim informacijama u realnom vremenu.

Novi igrači

Putem web stranice možete privući i nove igrače. Predstavite svoju udrugu u par rečenica, objavite recenzije bivših i sadašnjih igrača, te navedite kontakt za jednostavan upis novih članova.

Raspored natjecanja

Kakva bi to bila igra bez gledatelja? Na web stranici kluba možete objaviti raspored nadolazećih treninga, natjecanja i igara. Na taj način gledatelji će uvijek biti obaviješteni o bitnim datumima koje ne smiju propustiti, te Vam neće nedostajati potpore s tribina!

Povezivanje s društvenim mrežama

Društvene mreže odličan su dodatak web stranici. Na društvenim mrežama poput Instagrama, TikToka ili Facebooka možete predstaviti Vaš klub, kao i direktno komunicirati s gledateljima.

Kliknite ovdje za narudžbu besplatne izrade web stranice za vaš sportski klub.