Zašto vlasnici OPG-a trebaju web stranicu?

Mnogi poljoprivrednici i vlasnici OPG-a ne obraćaju puno pažnje na svoj nastup i promociju na internetu i na društvenim mrežama. Mnogi se ipak odluče na takav jedan poteza i na kraju imaju poprilično koristi od toga. Posebno kada su poznati mnogobrojni problemi u poljoprivredi. A, najviše oko prodaje proizvoda, otkupa, naplate robe i samih cijena.

Evo nekoliko prednosti web stranice za jedno obiteljsko poljoprivredno gospodarstvo. Svjedoci smo kako je za vrijeme izolacije i drugih problema uzrokovanih korona virusom online prodaja i dostava veoma porasla. Isti je slučaj s prodajom i dostavom hrane i svih poljoprivrednih proizvoda, a najviše voća i povrća, odnosno dostave povrća i voća na kućnu adresu.

Prednosti web stranice za poljoprivredna gospodarstva:

– Informiranost javnosti o proizvodnji
– edukacija kupaca i budućih kupaca
– pružanje svih bitnih i potrebnih informacija na jednom mjestu
– povećanje broja kupaca koji vas pronađu na internetu, a putem web stranice
– informacije i iskustva kupaca vašim proizvodima i ostalim uslugama kao što je dostava hrane na kućnu adresu, akcije, gratis količine i slično

Povećanje broja kupaca koji vas pronađu na internetu

Ovo je jedna od većih prednosti vaših budući web stranica od opg-a. Ljudi ne poznaju proizvođače hrane u svojem kraju ili lokalno i za to koriste internet. U tim pretragama koriste društvene mreže, ali dobar dio korisnika traži takve informacije i na internetskim tražilicama.

To je prilika da pronađu vas i ono što vi nudite.

Npr. neki od fraza koje možete iskoristiti na web stranici su sljedeće:

  • organsko voće i povrće prodaja
  • dostava povrća na kućnu adresu
  • gdje kupiti organsko povrće i voće
  • dostava zdrave hrane u Zagrebu
  • OPG Zagreb
  • domaća hrana u Zagrebu
  • eko namirnice
  • prodaja kvalitetne hrane

Pored toga važan element su i kontakt podaci. Najbolje je da glavni kontakt podatak bude telefonski broj, kako bi vas kupci odmah mogli dobiti i nazvati za narudžbe ili dodatne informacije koje ih zanimaju.

Naruči svoju web stranicu.