Što web stranica govori o vašem poslovanju?

janeb13 / Pixabay

Odijelo ne čini čovjeka, ali mnogo govori o njemu. Ovo pravilo vrijedi i za vašu web stranicu stoga je i više nego bitno što ćete njome svojim posjetiteljima poručiti. Unajmite li profesionalca da se pozabavi web imidžom vaše tvrtke, kada se jednom usuglasite oko osnovnih stvari, greške gotovo da i neće biti. S druge strane, iskoristite li mogućnost nekog od online alata kako biste web stranicu izradili sami uputit ćemo vas kako da već pri prvom susretu zablistate i ostavite dojam vrijedan pažnje za ubuduće.

Budite oku ugodni – prozračan, jednostavan i oku ugodan dizajn prvo je što će posjetitelj vaše stranice primijetiti, ali isto tako i ono zbog čega će se na njoj zadržati. Ili neće! Nastojte stoga birati oku ugodne boje i osigurati preglednost sadržaja koji se putem rubrika ili kategorija ondje može pronaći.

Predstavite se – ono što je vizit – karta u stvarnom svijetu, ovdje su vaši osnovni kontakt podaci putem kojih potencijalni klijenti mogu pronaći put do vas. Istaknite ih u prvi plan kako se isti ne bi putem brojnih klikova gubili tražeći kako da dođu do vas.

Istaknite najbolje od sebe – neovisno o tome radi li se o fotografijama ili portfoliu vaših radova ili povratnim informacijama bivših klijenata, pokažite ono što imate za pokazati jer to je najbolji način da se dobije uvid u ono što stvarno znate i možete.

Komunicirajte – shvatite stranicu kao živi organizam i tako ju i tretirajte. Redovito na njoj objavljujte sadržaj, ažurirajte informacije ili dodajte nove galerije fotografija. Izradite newsletter i osigurajte si jednostavnu i stalnu komunikaciju sa svim potencijalnim klijentima i poslovnim partnerima.

Ne zaboravite pratiti trendove – SEO optimizacija, potpuni redizajn stranica ili tek mala „kozmetička“ korekcija… Idite ukorak s vremenom i poduzmite pravodobno sve potrebne zahvate kako biste pokazali ozbiljnost i profesionalnost i na ovaj način.

Prvi dojam je najvažniji!

Ako vam se svidio članak podijelite ga na društevenim mrežama

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Prijavite se na newsletter

Prijavite se na besplatni newsletter. Šaljemo vam isključivo koristan sadržaj.

Možda će vas zanimati